onsdag den 16. maj 2012

Italienske fristelser

En super nem snack til gæsterne inden maden. Retten kan også bruges som en let forret
eller til frokost med et godt italiensk brød til.





Retten består af:
Lufttørret skinke /prosciutto crudo eller parmaskine. Beregn 2-3 skiver til hver.
Chorizo pølse eller anden italiensk pølse. Her skal der lidt flere skiver til hver person.
En Emmentaler ost skæres i stave. Eller brug en anden passende ost, der passer til din smag.
En pose valnødder uden skal.
Sirup. Brug den du bedst ka' li,' men jeg synes, at ahonsirup er for tynd.


Kød og ost anrettes på et spækbræt. Valnødderne kommes i en glasskål (så man kan se den flotte farve igennem glasset) og sirup hældes over.

Nu er retten klar til servering.

søndag den 13. maj 2012

På egen restaurant :-)

I dag - mors dag er jeg blevet forkælet med super lækker mad til aften - uden at røre en finger selv. Skønt!
Jeg vil nøjes med, at vise jer de skønne billeder fra et skønt måltid.
 Super lækker økologisk oksemørbrad
 fløde sauce
 Hasselbach kartofler
 Friskhakket persille fra haven
 Uhm!
 :-)
Lige et måltid efter min smag.