fredag den 27. april 2012

Det ottende vidunder (M)

En hård "lagkage"




½ tsk. vanille
250 gram sukker
250 gram margarine
250 gram mel

Pynt:
Piskefløde
Flourmelis
Cacao

evt. lidt frugt









Det hele røres sammen. Dejen rulles tyndt ud på et meldrysset bord med en kagerulle.
Skær bundene ud efter formen på en tallerken.



Bundene bages ved 200 grader i ca. 8 - 10 minutter.

 Bundene lægges sammen med flødeskum og pyntes med cacaoglasur.
Kagen er ret sød, så næste gang tror jeg, at vi moser lidt bær (uden sukker) f.eks. jordbær eller hindbær og smører imellem lagene sammen med flødeskummet.
Alternativt kan man lægge bananskiver på hvert lag.

Jeg bagte bundene 2 dage inde de skulle bruges. Hvis man pakker dem godt ind i en frysepose eller noget staniol holder de sig sprøde. Så skal de kun samles med flødeskum og serveres.
Nemt, lækkert og hurtigt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar