søndag den 11. marts 2012

Ciabatta hapsere

Disse små hapsere bruger jeg tit som en snack til et glas vin eller som tilbehør til en italienske hovedret.. Alle mennesker er vilde med dem - og så er de supernemme at lave!

Ingredienser (4 pers.)

Et ciabattaflutes
Et glas rød pesto (eller grøn hvis du bedst kan li' den)
Mozarella ost i pose (den hvor osten ligger i væske)
Frisk basilikum

Skær ciabattabrødet i skiver af ca. 1-2 cm.
Skær osten i skiver - så det passer med antal skiver brød
Smør den røde pesto på brødet og ost ovenpå.


 Læg lidt frisk basilikum oven på hvert stykke og drys lidt salt over.
 Sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter - måske mere. 
Osten skal blive lidt brun ovenpå

Uhmm, så er de klar. Skal spises mens de er varme.
Er også god som tilbehør til supper mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar